Το προϊόν είναι ακατάλληλο για χρήση μετά το πέρας της αναγραφομένης ημερομηνίας..

φαίνεται να μας δηλώνει, δίχως καμιά ντροπή, το Υπουργείο Πολιτισμού.

  Μας δηλώνει ευθαρσώς πως ο ΈΝΑΣ μήνας που εργαστήκαμε για τις ανάγκες του φορέα του, στην περίπτωση αυτή το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, είναι αρκετός. Ο ένας αυτός μήνας που εργαστήκαμε ως ωρομίσθιο προσωπικό φύλαξης στο μουσείο και που επέτρεψε να λειτουργήσουν ομαλά και οι 11 αίθουσές του, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ακόμα και κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών, τη στιγμή που μέχρι τις 18 Μαρτίου, το μουσείο σαφώς και υπολειτουργούσε, με ανοιχτές μόνο 4 αίθουσες, ενώ ήταν εντελώς κλειστό τα Σαββατοκύριακα, αφήνοντας εκατοντάδες επισκέπτες να περιμένουν έξω από τις κλειστές πόρτες του. Έξω από τις πόρτες του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, που σας υπενθυμίζουμε ότι το 2005 βραβεύτηκε με τον εντυπωσιακότατο τίτλο «Μουσείο Ευρώπης».

Σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή οικονομικής κρίσης, διαμαρτυρόμαστε για αυτή την ΚΟΡΟΪΔΙΑ, δηλώνουμε αγανακτισμένοι από αυτή τη συνεχή απαξίωση και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το Υπουργείο Πολιτισμού να δοθεί παράταση στις συμβάσεις μας, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι να συμπληρωθεί το χρονικό διάστημα των 495 ωρών που αναφερόταν στην προκήρυξη, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στις 3 Φεβρουαρίου. Αν και πάλι αυτό δεν συμβεί ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να πληρωθούμε για την εργασία μας ΑΜΕΣΑ μετά την απόλυσή μας.

Δεν είμαστε αναλώσιμα προϊόντα με ημερομηνία λήξης! Δεν είμαστε άλλο πια σε θέση να ανεχόμαστε αυτή τη δίχως τέλος εκμετάλλευση. Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα επιβίωσης και έχουμε απόλυτη ανάγκη την κάθε παραπανίσια ώρα που θα μας ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ να εργαστούμε.

Advertisements